Sortida Comarcal a Port Aventura

🚌 Sortida Comarcal a Port Aventura Dia 7 d’Octubre. L’activitat està oberta a joves d’entre 12 i 29 anys de l’Alt Empordà. Els menors d’edat hauran de portar l’autorització, signada pels tutors/es legals. Es tracta d’una activitat lliure, tot i que hi haurà diferents controls pels menors d’edat. Hi haurà monitors i responsables de l’activitat al llarg de tota la sortida. De les 7:00 h fins a les 22:30 h.

  • Per apuntar-se a la sortida cal omplir el full d’inscripció, i portar-ho juntament amb el comprovant de pagament imprès a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (C/ Anicet de Pagès núm. 2) El pagament de 25 € s’haurà de fer per transferència bancària al número de compte ES55 2100 0002 5702 0142 7864, amb el concepte NomCognom + OJ.

Recordeu de portar el DNI i la Targeta CatSalut / Targeta sanitària i adjuntar les fotocòpies a la fitxa d’inscripció. La plaça quedarà confirmada un cop entregada tota la documentació, inclòs el resguard de pagament del banc presencialment a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (sempre que no s’hagin esgotat les places anteriorment).

L’enllaç del Full d’inscripció i el Full informatiu al següent enllaç.