Salines Bassegoda

El Consorci Salines Bassegoda és una entitat pública integrada per 17 pobles de l’Empordà i la Diputació de Girona que treballa pel desenvolupament sostenible del territori. Es constitueix el 2007 i integra els municipis d’Agullana, Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure d’Empordà, Boadella i les Escaules, Cabanelles, Cistella, Darnius, Lladó, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Vilanant, La Vajol i la Diputació de Girona.

Els objectius del Consorci són la preservació i la revalorització del patrimoni paisatgístic, cultural i mediambiental de l’espai delimitat pels municipis integrants del Consorci i la promoció del desenvolupament sostenible de les activitats econòmiques que siguin compatibles amb les funcions que compleix dins dels termes municipals dels municipis integrants.

www.salines-bassegoda.org